top of page
Image by Willian Justen de Vasconcellos
VÄLKOMMEN 

För glada uthålliga hjärnor i balans

INNERGI BOOST - MENTAL KONDITIONSTRÄNING 

Stärk din mentala kondition genom att ta del av våra härliga innergi-boostar. Forskningsbaserade mentala verktyg och övningar kring utvalt tema som hjälper dig att lättare komma åt ditt bästa jag i vardagen. 

HJÄRNSPA 

Låt intellektet vila en stund. Njut av våra mentala spabehandlingar. Avslappningsövningar som hjälper dig att stärka din slappna-av-muskel och få till den mentala återhämtningen i vardagen.

GLAD SOMMAR TILL ER ALLA

Just nu håller vi sommaruppehåll på Innergi Gym & Spa. Men självklart finns alla våra tidigare pass tillgängliga för dig när som du önskar under sommaren. Vi är tillbaka med nya pass och härliga tilltag efter sommaren. Ha det bäst så länge.

MIKROKURSER: NYA HJÄRNSNÄLLA VANOR

Uppgradera ditt mentala operativsystem genom att fördjupa dig inom ett specifikt område. Enkla lättsmälta steg mot nya kunskaper och förhållningssätt. Delta i kurserna i din egen takt, när det passar dig. 

JOBBA HJÄRNSNÄLLT

Inspirerande tips, trendspaningar, forskning och övningar kring hur du kan jobba mer hjärnsnällt...och därmed få mera gjort, med mindre ansträngning, bättre kvaöitet och mera glädje. 

INNERGI POP-UP I LUND - VI ÄR TILLBAKA IGEN UNDER HÖSTEN

Löpande under året bjuder vi in till inspirerande samtalscaféer i Lund kring specifika teman. Reflektioner, erfarenhetsutbyte, konkreta prova-på-övningar flätas samman i härlig lokal miljö och gott sällskap.

IMG_3891_edited.jpg

KOM IGÅNG MED DIN TRÄNING - TIPS OCH MOTIVATION

Varför ska man träna mentalt, hur kommer man igång och vilka resultat kan man förvänta sig?

Alla våra tidigare pass
Besök våra träningsrum
Boka ditt nästa pass
_edited.jpg

Hej, jag heter Trine

Det är jag som är din mentala PT här på Innergi. Jag vill hjälpa dig prestera och må på topp i vardagen utan att dräneras. Min roll är att filtrera, ompaketera och servera dig komplex forskningsbaserad kunskap på ett aptitligt och lättsmält sätt. Genom Innergi får du tillgång till en hel värld av visdom och övningar kring ditt mentala välbefinnande. Jag finns alltid här för dig i vardagen via kontakta-oss-knappen nere till höger på hemsidan. Jag ser fram emot att följa dig på din resa mot en roligare och mer mentalt hållbar vardag.

Ladda ner vår app

bottom of page