top of page
modern Office
INNERGI LABBET

Vi är experter på mental hållbarhet

Trine och Anders_edited.jpg
JOBBA MED OSS
Låt oss säkra den mentala hållbarheten i hela er verksamhet

Vi vill göra det lika viktigt, naturligt och lättillgängligt att värna om och träna upp det mentala välbefinnandet som det fysiska. Vi paketerar och implementera nya roliga arbetssätt (och mindset) som ökar innovationskraften, engagemanget och välbefinnandet bland såväl ledare som medarbetare.

 

Vill du vara med att skapa ett hållbart samhälle genom hållbara medarbetare tillsammans med oss så hör av dig. 

mockup-of-a-two-toned-11-oz-coffee-mug-mockup-on-a-table-27837 (1).png
VÅRA TJÄNSTER
Roliga, nyckelfärdiga, skalbara lösningar
...baserade på forskning

Våra tjänster bygger på vår förmåga att kunna filtrera, paketera och distribuera forskningsbaserad kunskap och teorier på ett aptitligt och lättsmält sätt. Vi gör det enkelt, roligt, tryggt och lättillgängligt för såväl företag som ledare och medarbetare (...och då inte bara de redan frälsta) att stärka den mentala flexibiliteten och resiliensen.

 

Vi erbjuder idag en rad olika nyckelfärdiga, skalbara lösningar som kostnadseffektivt och snabbt kan hjälpa er igång. Hör av dig så berättar vi mer om vårt Hjärnspa, vårt Happy Brains @ Work koncept, och våra föreläsningar och workshops.

Följ oss på LinkedIn: Hjärnsläpp

En gång i månaden kommer den kreativa estradören Lennart Ch Svensson förbi vårt kontor och ställer lite oväntade frågor kring livet på Innergi-kontoret...resultatet hittar ni i vårt nyhetsbrev: Hjärnsläpp.

1684149525652.png
351414081_1946870072341260_7881109533156705825_n_edited.png
LANSERAS UNDER 2024
Happy Brains @ Work

Vi är otroligt stolta över att ha etablerat ett strategiskt samarbete med två världsledande forskare och experter från California: Philippe Goldin och Viveka Ramel. Tillsammans arbetar vi just nu för fullt för att under våren 2024 kunna lansera vårt gemensamma koncept Happy Brains @ Work. Konceptet blir ett  inspirerande ekosystem av hjärnsnälla aktiviteter för hela verksamheten baserade på Neurovetenskap, Contextual behavioral Science (CBS), och Inner Development Goals (IDG). Hör av dig så berättar vi mer om hur det kan hjälpa just er verksamhet.

SGDs-1280x650_edited.png
VÅR VISION
Uppgradera det mentala operativsystemet inom svenskt näringsliv

Innergi är ett passionsdrivet företag som vill hela människan väl och som startades med en önskan att bidra till FNs uppmaning att öka förståelsen kring den mentala hälsan.

 

Vi vill locka fram de kreativa lekytorna där innovationskraften, engagemanget och arbetsglädjen frodas igen så att fler av oss har kraft och lust att engagera oss aktivt i den värld vi lever i.

 

Genom vårt arbete vill vi skapa förutsättningar för en win-win-win för samhälle, näringsliv och individer.

Tack för en berikande stund tillsammans! Det var fantastiskt skönt att få tanka Innergi och vika dagen för att vara tillsammans kring detta viktiga ämne.

Detta togs emot väldigt bra. Alla var super nöjda och tyckte det var ett bra ämne och att du gjorde det enkelt att förstå.

Trine har en fantastisk förmåga att verkligen nå fram. Otroligt viktiga frågor som lätt glöms bort. Deltagarna får verktyg så att de själva, på sitt sätt, kan jobba med sin egen mentala hälsa och resiliens. Rekommenderas varmt till alla - Innergi hjälper till att rusta en för framtiden för ett mer långsiktigt hållbart jag!

Tack för en fantastisk dag. Vilken härlig energi du delar med dig av och kloka tankar att plocka fram i stressiga stunder!

Det var så fint att ha dig hos oss Trine! Du kom med så mycket värme och kompetens och jag känner att gruppen fick en helt ny infallsvinkel framåt.

Det blev väldigt lyckat igår. Du är, vilket du såklart redan vet men beröm tål alltid att upprepas (!), en fena på känna av gruppen. Samtliga var mycket nöjda.

bottom of page