top of page
modern Office
INNERGI LABBET

Vi är experter på mental hållbarhet

Trine och Anders_edited.jpg
JOBBA MED OSS
Låt oss säkra den mentala hållbarheten i hela din verksamhet

Vi vill göra det lika viktigt, naturligt och lättillgängligt att värna om och träna upp det mentala välbefinnande som det fysiska. Vi paketerar och implementera nya roliga arbetssätt (och mindset) som ökar innovationskraften, engagemanget och välbefinnandet bland såväl ledare som medarbetare.

 

Vill du vara med att skapa ett hållbart samhälle genom hållbara medarbetare tillsammans med oss så hör av dig. 

mockup-of-a-two-toned-11-oz-coffee-mug-mockup-on-a-table-27837 (1).png
VÅRA TJÄNSTER
Roliga, nyckelfärdiga, skalbara lösningar
...baserade på forskning

Våra tjänster bygger på vår förmåga att kunna filtrera, paketera och distribuera forskningsbaserad kunskap och teorier på ett aptitligt och lättsmält sätt. Vi gör det enkelt, roligt, tryggt och lättillgängligt för såväl företag som ledare och medarbetare (...och då inte bara de redan frälsta) att komma igång med den mentala träningen.

 

Vi erbjuder ett helt ekosystem av nyckelfärdiga, skalbara lösningar som kostnadseffektivt och snabbt kan hjälpa er igång. Hör av dig så berättar vi mer.

mockup-featuring-two-credit-cards-against-a-solid-color-backdrop-5030-el1.png
SPANA IN VÅRA FÖRETAGSPAKET
Nu har vi gjort det lättare än någonsin att komma igång.

Boosta och inspirera era ledare och medarbetare med våra uppskattade företagspaket kring det hjärnsnälla arbetslivet.

Hör av er så berättar vi mer.

SGDs-1280x650_edited.png
VÅR VISION
Vi vill uppgradera det mentala operativsystemet inom svenskt näringsliv

Innergi är ett passionsdrivet företag som vill hela människan väl och som startades med en önskan att bidra till FNs uppmaning att öka förståelsen kring den mentala hälsan.

 

Vi vill locka fram de kreativa lekytorna där innovationskraften, engagemanget och arbetsglädjen frodas igen så att fler av oss har kraft och lust att engagera oss aktivt i den värld vi lever i.

 

Genom vårt arbete vill vi skapa förutsättningar för en win-win-win för samhälle, näringsliv och individer.

Tack för en berikande stund tillsammans! Det var fantastiskt skönt att få tanka Innergi och vika dagen för att vara tillsammans kring detta viktiga ämne.

Detta togs emot väldigt bra. Alla var super nöjda och tyckte det var ett bra ämne och att du gjorde det enkelt att förstå.

Tack för en fantastisk dag. Vilken härlig energi du delar med dig av och kloka tankar att plocka fram i stressiga stunder!

Det blev väldigt lyckat igår. Du är, vilket du såklart redan vet men beröm tål alltid att upprepas (!), en fena på känna av gruppen. Samtliga var mycket nöjda.

bottom of page