top of page
IMG_2810.heic
NÖJDA KUNDER

Glada innergister och kunder

Vi vill bidra till ett hållbart arbetsliv

Innergi är ett passionsdrivet företag som vill hela människan väl och som startades med en önskan att bidra till FNs uppmaning att öka förståelsen kring den mentala hälsan.

Vi vill locka fram de kreativa lekytorna där innovationskraften, engagemanget och arbetsglädjen frodas igen så att fler av oss har kraft och lust att engagera oss aktivt i den värld vi lever i.

Genom vårt arbete vill vi skapa förutsättningar för en win-win-win för samhälle, näringsliv och individer.

Några av de kunder vi arbetat med:

Skärmavbild 2023-09-04 kl. 13.13.28.png

INNERGI + AXIS

Hör vad Axis HR-chef Louise Dolck Strömberg tycker om Innergi efter att hennes ledare och medarbetare gått programmet under 2 år

GRUPPBILD_edited(1).jpg
GLADA INNERGISTER
Ett två-årigt pilotprojekt

Det hela började med vårt 2-åriga pilotprogram där trehundra ledare och medarbetare från fyrtio olika företag uppgraderade sina mentala operativsystem tillsammans med oss för att agera mer mentalt hållbart och hjärnsnälla i vardagen. Sedan dess har tusentals individer berörts av vårt viktiga budskap.

Nu är det din tur!

Skärmavbild 2020-12-27 kl. 16_edited(1)(1).jpg

Den här extra drivkraften i vardagen

"Inspirerande program som hjälpt mig hitta den här extra drivkraften i vardagen. Massor med handfasta råd och tips inom olika områden. Hjälp att vända jobbiga situationer till någonting positivt, något som jag har försökt att ta vidare till mitt team. Du behöver bara ha ett par timmar över i kvartalet till detta, mer tar det inte. Och då träffar man andra människor, som jobbar i liknande situationer men i helt olika roller, så man kan utbyta erfarenheter, få inspiration och tips som stärker en i sin roll både privat och på jobbet".

Staffan Göransson, Projektledare, Axis Communications

132290684_10225247216558035_7126652092127721680_o(1).jpg

Nyttigt och spännande program

“Jag rekommenderar Innergi-programmet till alla mina kollegor och vänner! Ge dig själv en chans att hitta din inre balans. Innergi har gett mig jättemånga idéer kring hur jag själv kan jobba mer mentalt hållbart i vardagen men också hur jag kan coacha mina kollegor till att göra det. Försöker uppmuntra dem till att inte bara köra på och gå in i sin egen värld för då tappar de fokus och presterar inte lika bra. Idag stannar jag själv upp mer, tänker till, tar de där små pauserna, samlar fokus, hittar balansen. Det är värdefull information som jag fått från Trine som jag använder varje dag”.

Dilara Rustamova Hotellchefsfru, Grand Hotel, Hotell Lundia, Hotell Finn

Ska%CC%88rmavbild%202020-12-27%20kl.%2012.56_edited.jpg

Har gett mig ett annat perspektiv på saker och ting

“Jag kan absolut rekommendera Innergi! Det har gett mig en fantastisk möjlighet till eftertanke och till att nätverka med andra som har samma tankebanor som en själv. Många gånger krävs det att det händer någonting dramatiskt i ens liv för att man ska börja reflektera. Det här är ett sätt att föregå det och istället ta kontroll och göra de förändringar som man vill göra. Det har gett mig ett annat perspektiv på saker och ting och nog hjälpt mig att “slow down” lite grann. Om du är seriös i din strävan efter att få till stånd en förändring och göra ännu mer utav ditt liv då ska du ta chansen och anmäla dig till Innergi-programmet”.

Ann-Louise Tidell fd Konsultchef, Previa

Skärmavbild 2020-12-27 kl. 16.14.57(1).jpg

En lång härlig resa i dig själv

“Innergi programmet är en lång härlig resa i dig själv, tillsammans med andra. Det har varit fantastiskt spännande att gå alla de här småkurserna. Har hjälpt mig att i vissa situationer tänka till på ett annat sätt, analysera saker annorlunda, hämta mer kraft inom mig själv...i kombination med andra saker jag har utforskat har jag massor av bra verktyg för att hitta balans. Det som är så bra är att det pågår under så pass lång tid och i små doser som man kan ta till sig när man kan och vill”.

Anette Orheim, Kommunikationschef, Medicon Village

download.jpg

Nyttigt och spännande program

“Ny kunskap men även saker som man kanske redan visste som det är bra att bli påmind om. Småtips att lägga i verktygslådan som man kan använda när det känns lite stressigt. Har nog gjort mig till en lite lugnare chef”.

Fredrik Bjärenlöv Avdelningschef, Axis Communications

14692135_1327899140562005_854488564567804244_o_edited.jpg

Ett toppenbra ledarskapsprogram

“Med stor värme och äkthet skulle jag vilja säga att detta programmet ger någonting till varje individ och varje organisation som deltar. Ett fantastiskt program. Högst levande. Med Trine och gästföreläsare. Här får man energikickar, vi lär oss att titta inåt i oss själva, utåt mot omvärlden och framåt, mycket mycket bra. Det är väldigt mycket inspiration, energi och framförallt ny kunskap. Programmet har gett så mycket som jag som konsult nu kan ge tillbaka i mina uppdrag”.

Suzanne Ilien Grundare, Se Möjligheterna

Skärmavbild 2020-12-27 kl. 16.33_edited.

Jag har gått på alla träffar

“Innergi har gjort mig bättre på att sätta ord på känslor och problem jag stöter på. Jag har fått många tips och trix, mycket att reflektera över och fundera på...finns så mycket som jag fått lära mig som jag inte vetat innan. Eftersom jag är chef så försöker jag nu att använda den kunskapen och ge den vidare till de i min grupp”.

Jenny Abrahamsson Engineering Manager, Axis Communications

Skärmavbild 2020-12-27 kl. 16.39.34(1).jpg

Jag tycker alla ska ta chansen att gå

“Jag har fått väldigt god förståelse både för min egen och arbetsplatsens mentala hållbarhet. Innergi har inspirerat mig att sprida budskapet kring den mentala hälsan vidare till mina kollegor genom olika workshops på min arbetsplats! Jag tycker alla som har möjlighet att gå Innergi-programmet ska ta chansen!”

Malin KlintefjordTestingenjör, Axis Communications

Skärmavbild 2020-12-27 kl. 16.26.02(1).jpg

En liten fristad...där man kan utvecklas

“Jag skulle beskriva Innergi som en “lunga”, en möjlighet, en liten fristad, en plats där man kan utvecklas. Har varit väldigt kul att varenda gång träffa olika människor, blir väldigt spontant och berikande. Jag träffar oftast bara bransch-människor och då diskuterar man ungefär likvärdiga problem tillsammans med likasinnade. Genom Innergi har jag träffat rektorer, doktorer, ingenjörer och forskare...och vi sitter och pratar som människor inte som titlar. Jag har dessutom fått uppleva nya sidor av Lund längs vägen vilket har varit väldigt givande. Är du tveksam så prova! Helt säker på du kommer ändra dig. Åt det positiva hållet”.

Christian Weste, Hotellchef, Hotell Lundia och Hotell Finn

11232183_10204980894870209_8302329151390608102_o(1).jpg

Innergi lär dig att träna det mentala

“Innergi-programmet tar inte tid utan ger tid...den lilla tiden du engagerar dig får du tillbaka så mycket. Man tränar ju oftast fysiskt, men Innergi lär dig att träna det mentala. Hur får man vardagen att fungera och gå ihop. Värdefulla knep och nycklar till att gå vidare. Små justeringar varje dag som ger dig stora förändringar på sikt”.

Anette Erlandsson, Volvo Cars

MH20161010_3435_W-340x510_edited.jpg

Ger så mycket mer energi än det tar

“Att gå på Innergi-träffarna ger mycket mer energi än det tar. Trine är expert på att leverera så det aldrig känns krävande eller jobbigt. Man får med sig små, korta och enkla tips hem för vardagen, som man kan börja använda direkt”.

Molly Löfqvist Head of Communications, Mobile Heights

74060_103211556414412_1700034_n.jpg

”Det finns hela tiden något att längta till i programmet utan att det ställer krav eller slukar allt för mycket av ens tid. Man kan själv skruva upp och ner för ambitionsnivån. Lite som ett gymkort”

Lotta Andersén Westerlund Entreprenör och färskvaruchef på ICA Malmborgs

OMDÖMEN FRÅN VÅRT 2-ÅRIGA PILOTPROGRAM.

Anonymt utvärderingsformulär.

En väldigt bra mix av tankeväckande reflektioner baserade på seriösa studier och forskning.

Jag har mer medvetande nu att förstå, anpassa mig och hantera de tankar, oro och känslor som formar mitt sätt att arbeta och även det privata livet.

Är så tacksam för att jag har fått chansen att vara med på den här resan. Har lärt mig så oerhört mycket!

Tacksam för att vara en del av programmet! Jag har fått ny och fördjupad kunskap, inspiration, gemenskap, nya vänner, glädje och laddat kropp och själ med innergi.

Bra fokus och innehåll för att skapa medvetenhet om hur mycket vi själva kan påverka bara genom att skifta fokus och använda olika verktyg för att bli hållbarare som människor.

Ett lättåtkomligt sätt att komma åt det jobbiga som de flesta av oss kämpar med i vardagen.

Mycket stimulerande att diskutera djupa frågor med kända och mest okända personer och märka hur mycket folk tänker på dessa frågor men man sällan dryftar dem.

Lagom tempo, bra utbyte! Härligt att prata om mental hälsa och hållbarhet på ett öppet och normaliserande sätt!

Kanon upplägg, helt unikt o banbrytande, mycket givande och inspirerande - ett stort tack till dej Trine!

Innergi belyser dagens problematik med stress och "överhettning" på ett konstruktivt sätt med förslag på lösningar och verktyg.

En varm tillåtande och generös miljö öppen för allas önskemål om lärande.

Positiv energi med bättre uthållighet! En ökad förståelse om vår mentala hälsa och hur jag kan förbättra både min och andras.

Ett helt nytt unikt upplägg för att skapa engagemang och lärande för ett långsiktigt förhållningssätt till mental hälsa

Höjd medvetenhet, mer kunskap, fin gemenskap i gruppen, världens bästa ledare Trine, dessutom - att delta har skänkt mycket glädje och har peppat mig genom en påfrestande tid.

Träffarna var månadens höjdpunkt!

Fick varje gång med mig något matnyttigt och energigivande. Gillar att programmet består av många olika aktiviteter.

Nytta på jobbet

På vilket sätt tror du att din medverkan i Innergi har gynnat din arbetsgivare/din verksamhet?

 • Jag är ju ingenjör, så det är inte alltid jag tar till mig den här typen av information men Innergi har lyckats ge mig kunskap genom forskningsbaserad teori och praktik och det tycker jag varit bra.

 • Det har gett mig som ledare egen påfyllning.

 • Jag har fått verktyg att ta till när jag har mycket press på jobbet. Jag känner att min arbetsgivare prioriterar mental hälsa och det gör mig väldigt glad och positiv till min arbetsgivare.

 • Deras medarbetare har fått bra verktyg och inspiration som hon använt i vardagen.

 • Har fått ett mer långsiktigt förhållningssätt till min energi, mentala prestationsförmåga och hälsa.

 • Jag säger stopp tidigare så jag inte riskerar att gå in i väggen.

 • Att jag jobbar med och fokuserar på min mentala hälsa gör mig till en bättre person både på jobbet och privat. Jag har verktygen för att kunna prestera och återhämta mig bättre.

 • Har fått en stabilare medvetenhet om min kapacitet.

 • Jag har flyttat mitt kontor från ett ställa där mina kollegor störde mig på jobbet och jag känner resultaten.

 • Jag har spridit vidare mycket jag lärt mig i organisationen.

 • Min arbetsgivare har fått en anställd som reflekterar mer över var fokus ska läggas.

 • Ett mer positivt tänkande i gruppen/projektet, med bättre fokus på det jag/vi kan förbättra snarare än vad som upplevs som dåligt. Jag kan bättre stötta andra i hur de ska hantera en stressig vardag och jobba mer mentalt hållbart.

 • En mer hållbar medarbetare.

 • Att få verktyg till att kunna sänka tempot utan att tappa farten har varit helt avgörande för mig. När vi får mer energi över så gynnar det både oss och arbetsgivaren på alla sätt och vis.​

190930-ob-obm-018-1024x683.jpg

Trine som inspiratör

 • Trine gör hela skillnaden. Otroligt inspirerande och inkluderande.

 • Trine har en fantastisk förmåga att verkligen nå fram.

 • Trine är en fantastisk inspirationskälla med mycket kunskap!

 • Trine lyckas förmedla med känsla och omtanke. Praktiska exempel och lätt att ta till sig. Trine bjuder in till dialog och är genuint intresserad av deltagarna. Ytterst viktiga ämnen har tagits upp.

 • Jag tycker att det fungerat bra och Trine är en så härlig inspiration och förebild för oss alla.

 • Trine är en mycket karismatisk och kunnig föreläsare. Hon har guidat oss genom de här två åren med entusiasm, kunnande och humor. En härlig mix.

 • Trine är en sann inspiratör och förebild. Stort tack för den här tiden! Du är bäst! <3

 • Keep up the good work and energi, Trine!

bottom of page