top of page
306496496_10158789825457997_7424058179243539658_n.jpg
BOKA MÖTE MED OSS

Säkra den mentala hållbarheten 2023

NU ÄNNU LÄTTARE ATT KOMMA IGÅNG
Låt hjärnforskningen visa er vägen till ett hållbart arbetsliv

För in hjärnans perspektiv i er strategi mot ökad produktivitet, kreativitet och välbefinnande när ni börjar det nya året. Boka våra uppskattade företagspaket redan nu och använd dem under 2023.

 

90% av allt vi vet om hjärnan har vi lärt oss de senaste 20 åren. Vi på Innergi paketerar och implementerar nya arbetssätt (...och mindset) utifrån ny forskning. Vår styrka ligger i vår förmåga att kunna filtrera, paketera och distribuera kunskap och verktyg på ett aptitligt och lättsmält sätt som engagerar alla i verksamheten, från styrelse till den enskilde medarbetaren.

 

Är du nyfiken på nya innovativa lösningar till återkommande utmaningar så säkra ditt företagspaket redan idag. Kontakta Anders så berättar han mer.

FÖRETAGSPAKET 1:

Trendspaning + Business Coaching

Målgrupp: ledare och styrelser 

 

Boka trendspaningen "Jakten på det mentalt hållbara arbetslivet"

Ett nytt hjärnsnällt sätt att arbeta och leda.

För ledare, styrelse, HR...

Hur skapar man en mer human och mentalt hållbar företagskultur ...som lockar fram det bästa ur ledare och medarbetare?

Få en unik inblick i hur ny forskning nu banar väg för ledande verksamheter att prestera utifrån hjärnans förutsättningar, hur neuroleadership och neurodiversity hjälper till att säkra produktiviteten, innovationen och välbefinnandet, samt hur allt fler ledare och medarbetare nu själva väljer att leva och arbeta mer mentalt hållbart. Läs mer här.

45-90 minuters trendspaning. Digitalt eller fysiskt på plats i Skåne (eller resten av landet med resetillägg)

+ Workshop

Efter vår trendspaning stannar vi kvar 1-3 timme för att facilitera och landa tankarna i just er verksamhet. Hur skulle även ni kunna ta hjälp av neuroscience för att locka fram de kreativa lekytorna där innovationskraften, engagemanget och arbetsglädjen frodas på nytt?

Anders Trine .jpg
FÖRETAGSPAKET 2:

Föreläsning/Workshop +
Årskort till det mentala gymmet

Målgrupp: hela verksamheten, ledare och medarbetare.

 

STEG 1: Den uppskattade föreläsningen/workshopen "Happy Brains @ Work" tillsammans med Trine Grönlund.

En introduktion till mental hållbarhet och konsten att jobba hjärnsnällt. Mer om workshopen här.

1,5-3 timmar. Digitalt eller fysiskt på plats i Skåne.

STEG 2: Medlemskap till det mentala gymmet för att fortsätta utvecklingen under ett helt år.

Lär dig boosta och stärka dig själv mentalt... på ett nytt, innovativt och socialt sätt. För glada och uthålliga hjärnor i balans. Besök gymmet här.

1652249120909.jpg

Tack för en berikande stund tillsammans! Det var fantastiskt skönt att få tanka Innergi och vika dagen för att vara tillsammans kring detta viktiga ämne.

Detta togs emot väldigt bra. Alla var super nöjda och tyckte det var ett bra ämne och att du gjorde det enkelt att förstå.

Tack för en fantastisk dag. Vilken härlig energi du delar med dig av och kloka tankar att plocka fram i stressiga stunder!

Det blev väldigt lyckat igår. Du är, vilket du såklart redan vet men beröm tål alltid att upprepas (!), en fena på känna av gruppen. Samtliga var mycket nöjda.

FÖRETAGSPAKET 3:

Trendspaning med ledare 
+ Kickoff med medarbetare 
+ Årskort till mentala gymmet

 

Målgrupp: styrelse, ledare och samtliga medarbetare.

 

STEG 1: Trendspaningen "Jakten på det hållbara arbetslivet" tillsammans med ledarna.

Hur skapar man en hjärnsnäll och mentalt hållbar företagskultur som lockar fram det bästa ur ledare och medarbetare? Läs mer här60 - 90 minuters trendspaning. Digitalt eller fysiskt på plats i Skåne.

STEG 2: Kickoff med samtliga medarbetare med workshopen "Happy Brains @ Work" 

En introduktion till mental hållbarhet och konsten att jobba hjärnsnällt. Mer om workshopen här.

1,5-3 timmar. Digitalt eller fysiskt på plats i Skåne.

STEG 3: Medlemskap till det mentala gymmet 

Fortsätt förändringsresan under ett helt år genom det mentala gymmet. För glada och uthålliga hjärnor i balans. Besök gymmet här.

Skärmavbild 2020-12-27 kl. 12.56.46.png

Har gett mig ett annat perspektiv på saker och ting

Jag kan absolut rekommendera Innergi! Det har gett mig en fantastisk möjlighet till eftertanke. Många gånger krävs det att det händer någonting dramatiskt i ens liv för att man ska börja reflektera. Det här är ett sätt att föregå det och istället ta kontroll och göra de förändringar som man vill göra. Om du är seriös i din strävan efter att få till stånd en förändring och göra ännu mer utav ditt liv då ska du gå med i Innergi.

 

Ann-Louise Tidell

Chef på Palliativt Utvecklingscentrum Lund

132290684_10225247216558035_7126652092127721680_o.jpg

Nyttigt och spännande program

Jag rekommenderar Innergi till alla mina kollegor och vänner! Ge dig själv en chans att hitta din inre balans. Innergi har gett mig jättemånga idéer kring hur jag själv kan jobba mer mentalt hållbart i vardagen. Idag stannar jag upp mer, tänker till, tar de där små pauserna, samlar fokus, hittar balansen. Det är värdefull information som jag fått från Innergi som jag använder varje dag”.

 

Dilara Rustamova

Hotellchefsfru, Grand Hotel, Hotell Lundia, Hotell Finn

Skärmavbild 2020-12-27 kl. 16.28.59.png

Den här extra drivkraften i vardagen

Inspirerande program som hjälpt mig hitta den här extra drivkraften i vardagen. Massor med handfasta råd och tips inom olika områden. Hjälp att vända jobbiga situationer till någonting positivt, något som jag har försökt att ta vidare till mitt team.

Staffan Göransson

Projektledare, Axis Communications

Du hittar många fler nöjda innergister här

Trine Anders Innergi.jpg
HÖR AV DIG

Låt oss göra skillnad tillsammans!

Hör av dig så vi kan spåna vidare tillsammans. Vi bjuder gärna på en fika på vårt härliga kontor bredvid Domkyrkan i Lund eller så kommer vi till er eller träffas vi digitalt. Det går såklart även bra att boka ditt paket nu så hörs vi vid kring detaljerna i det nya året. 

Vi ses!

bottom of page