top of page
345271355_222959983844024_8685130182920141635_n.jpg
EVENTS

Urbana lägereldar och samtalscaféer i kreativa miljöer

IMG_4577 (kopia).jpg
INNERGI POP-UP
Härliga erfarenhetsutbyte med andra innergister

Löpande under året bjuder vi in till olika pop-up aktiviteter och samtalscaféer kring vår urbana lägereld (ett koncept vi tagit med oss hem från New York). Reflektioner, erfarenhetsutbyte, konkreta prova-på-övningar och ta-med-hem-verktyg flätas samman i kreativ miljö. Vår community består av (o)liksinnade "innergister" från alla möjliga branscher med ett gemensamt mål att hitta en roligare och mer mentalt hållbar väg framåt.  

Skärmavbild 2023-03-15 kl. 13.58.39.png
KUNSKAPSSPRIDNING
Happy Brains @ Stadshallen

Vad kan ​m​an göra för att avlasta hjärnan i den hektiska vardagen?  Detta och mycket mer utforskar vi ​löpande tillsammans med fantastiska gäster ​och publik runt den urbana lägerelden på Lunds Stadshall. Under ​våra kväll​ar varvar vi medmänskliga samtal med inspiration, hjärnforskning, erfarenhetsutbyte och reflektionsövningar…på scen och i publiken. Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla. Se Innergi Kalendern nedan för nästa event.

innergi_startpaket (kopia).jpg
COMMUNITY CALLS
Digital lägereldsfika

Löpande under året bjuder vi in till digitala reflektionsstunder där vi drar nytta av den kollektiva emotionella intelligensen bland våra innergister. En möjlighet att fördjupa sig inom specifika områden eller bara vara tillsammans med likasinnade.

jobba_cph.jpg
INNERGI-JOBBA
Coworking i Köpenhamn

Vi initierar löpande coworking resor till Köpenhamn. En möjlighet att komma bort från alla måsten på kontoret och få lite perspektiv på vardagen. Ta med eget arbete och njut av gemensam fika och lunch samt guidad AW igenom huvudstaden där Trine generöst delar med sig av sina egna personliga favoriter.

INNERGI HUSET.jpg
INNERGI HUB MITT I LUND
Vårt härliga kontor

Inklämd mellan den vackra Domkyrkan och den famösa student- och revoltbaren Ariman sitter vi omringade av kärlek och bra innergi. Vi delar kontor med Skånemotor och komikern och den sociala entreprenören Johan Wester som kallar kontoret "Mellanrummet" för att det just är en mötesplats för allt det som sker mellan de utstakade stuprören inom det offentliga, akademiska och näringslivet. Här är du alltid välkommen att slå dig ner en stund och vara eller hämta andan mellan möten.

INNERGI COMMUNITY KALENDER
IMG_3891_edited.jpg
InnergiILund_CityCamp(1).jpg
INNERGI LÄGERELDAR

Lägerelden i vårt DNA

En stor del av vår kunskapsspridning äger rum kring den digitala- eller urbana lägerelden. Här berättar vi varför:

”Efter att ha jobbat non-stop under hela IT-bubblan i New York sprang jag, likt många andra, rakt in i den famösa ”väggen”. Där det tidigare fanns energi, drivkraft och längtan efter ”att göra”, återstod det plötsligt endast trötthet, tunga tankar och längtan efter att ”ha gjort”.

I ett försök att reda ut vad som hänt och hitta vägen framåt började jag hyra in mig på nattklubbar runt om på Manhattan som jag omvandlade till ”urbana lägereldar”. Jag bjöd in vänner, kollegor och kunder till kvällar jag kallade för ”Confessions from a workaholic around the campfire”. Och där i skuggan av IT-bubblan – runt den urbana lägerelden – skrattade, grät och brainstormade vi oss fram till nya hållbara vanor och förhållningssätt.

Idag, nästan 20 år senare, är ämnet tyvärr än mer aktuellt. Därför tänder jag nu nya lägereldar runt om i Sverige och online. Jag hoppas att få hälsa just dig välkommen in i värmen framöver.”

Trine

STUNDER SOM BERÖR

Bilder från vår community

bottom of page