top of page
Popoup2_edited.jpg
INNERGI POP-UP

Kunskapsspridning i inspirerande miljöer

IMG_4017 (kopia)(1).jpg
INNERGI POP-UP
Samtal och erfarenhetsutbyte med andra innergister

Löpande under året bjuder vi in till pop-up gym och inspirerande samtal kring våra urbana lägereldar (ett koncept vi tagit med oss hem från New York). Reflektioner, erfarenhetsutbyte, konkreta prova-på-övningar och ta-med-hem-verktyg flätas samman i härlig miljö (till mesta del i Lund men även på företag och i andra städer). Våra pop-ups är anpassade kring teman, målgrupper och format och är öppna för alla.

INNERGI POP-UP I LUND - VI ÄR TILLBAKA IGEN UNDER HÖSTEN

Löpande under året bjuder vi in till inspirerande samtalscaféer i Lund kring specifika teman. Reflektioner, erfarenhetsutbyte, konkreta prova-på-övningar flätas samman i härlig lokal miljö och gott sällskap.

IMG_3891_edited.jpg

Tack för en berikande stund tillsammans! Det var fantastiskt skönt att få tanka Innergi och vika dagen för att vara tillsammans kring detta viktiga ämne.

Detta togs emot väldigt bra. Alla var super nöjda och tyckte det var ett bra ämne och att du gjorde det enkelt att förstå.

Tack för en fantastisk dag. Vilken härlig energi du delar med dig av och kloka tankar att plocka fram i stressiga stunder!

Det blev väldigt lyckat igår. Du är, vilket du såklart redan vet men beröm tål alltid att upprepas (!), en fena på känna av gruppen. Samtliga var mycket nöjda.

InnergiILund_CityCamp(1).jpg
INNERGI LÄGERELDAR

Lägerelden i vårt DNA

En stor del av vår kunskapsspridning äger rum kring den digitala- eller urbana lägerelden. Här berättar vi varför:

”Efter att ha jobbat non-stop under hela IT-bubblan i New York sprang jag, likt många andra, rakt in i den famösa ”väggen”. Där det tidigare fanns energi, drivkraft och längtan efter ”att göra”, återstod det plötsligt endast trötthet, tunga tankar och längtan efter att ”ha gjort”.

I ett försök att reda ut vad som hänt och hitta vägen framåt började jag hyra in mig på nattklubbar runt om på Manhattan som jag omvandlade till ”urbana lägereldar”. Jag bjöd in vänner, kollegor och kunder till kvällar jag kallade för ”Confessions from a workaholic around the campfire”. Och där i skuggan av IT-bubblan – runt den urbana lägerelden – skrattade, grät och brainstormade vi oss fram till nya hållbara vanor och förhållningssätt.

Idag, nästan 20 år senare, är ämnet tyvärr än mer aktuellt. Därför tänder jag nu nya lägereldar runt om i Sverige och online. Jag hoppas att få hälsa just dig välkommen in i värmen framöver.”

Trine

Bilder från våra pop-ups