top of page
TIPS OCH IDEER

Kom igång med din mentala träning

KOM IGÅNG MED DIN TRÄNING
Inspirationsföreläsning och genomgång

DEN BÄSTA TRÄNINGEN ÄR DEN SOM BLIR AV

Du behöver inte anmäla dig till våra pass utan bara gå till gymmet och sätt igång med din träning.  Men, med det sagt finns många fördelar med att få in träningen i din kalender så att den faktiskt blir av. Detta gör du antingen genom att boka enskilda pass i Innergi-kalendern, eller genom att printa ut och sätta upp vårens program på väggen eller prenumerera på Innergi-kakalendern

3 enkla sätt att komma igång
Image by Maria

1.

Sätt samman ditt träningsprogram

Häll upp lite varmt i favoritkoppen och sätt av tid till att reflektera kring vad du vill ha ut av din träning, varför du vill träna, hur ofta och när. Här hittar du 5 frågor som hjälper dig skapa absolut bästa förutsättningarna.

Image by Toa Heftiba

2.

Få in allt i din kalender

Du hittar all träning på vår startsida. Du behöver inte anmäla dig till våra pass men det finns många fördelar med att få in träningen i din kalender.

Ta en liten stund och gå igenom vårt program. Du kan antingen anmäla dig till varje enskilt pass här, prenumerera på Innergi-kalendern här eller printa ut den här.

Image by Ashley Busenbark

3.

Bygg upp din tränings-kedja 

Den bästa träningen är den som blir av. När du tränar mentalt är det viktigaste att du fortsätter att trampa upp de nervbanor som ska till i hjärnan för att de äntligen ska bli en vana. Ett effektivt sätt att få till detta är att bygga en Seinfeld-kedja av kryss-i-kalendern över utförd träning.  Sätt upp vår Innergi-kalender på väggen och börja kryssa i...eller lägg in allt i gratisappen HabitShare .

Ladda ner vår app

Nu finns delar av gymmet även som app

Varför träna mentalt?
1
2
Skärmavbild 2023-01-17 kl. 18.40.05.png
Skärmavbild 2020-12-27 kl. 12.56.46.png

Har gett mig ett annat perspektiv på saker och ting

Jag kan absolut rekommendera Innergi! Det har gett mig en fantastisk möjlighet till eftertanke. Många gånger krävs det att det händer någonting dramatiskt i ens liv för att man ska börja reflektera. Det här är ett sätt att föregå det och istället ta kontroll och göra de förändringar som man vill göra. Om du är seriös i din strävan efter att få till stånd en förändring och göra ännu mer utav ditt liv då ska du gå med i Innergi.

 

Ann-Louise Tidell

fd Konsultchef, Previa

132290684_10225247216558035_7126652092127721680_o.jpg

Nyttigt och spännande program

Jag rekommenderar Innergi till alla mina kollegor och vänner! Ge dig själv en chans att hitta din inre balans. Innergi har gett mig jättemånga idéer kring hur jag själv kan jobba mer mentalt hållbart i vardagen. Idag stannar jag upp mer, tänker till, tar de där små pauserna, samlar fokus, hittar balansen. Det är värdefull information som jag fått från Innergi som jag använder varje dag”.

 

Dilara Rustamova

Hotellchefsfru, Grand Hotel, Hotell Lundia, Hotell Finn

Skärmavbild 2020-12-27 kl. 16.28.59.png

Den här extra drivkraften i vardagen

Inspirerande program som hjälpt mig hitta den här extra drivkraften i vardagen. Massor med handfasta råd och tips inom olika områden. Hjälp att vända jobbiga situationer till någonting positivt, något som jag har försökt att ta vidare till mitt team.

Staffan Göransson

Projektledare, Axis Communications

Du hittar många fler nöjda innergister här

LADDA NER HÖSTENS UTMANING
VI FINNS HÄR FÖR DIG
Hej, jag heter Trine

Det är jag som är din mentala PT här på gymmet. Jag vill göra det enkelt, roligt och lättillgängligt för dig att komma igång med den mentala träningen. Genom våra mentala pass förser vi dig med den kunskap och de verktyg du behöver för att prestera och må på topp utan att dräneras. Vår styrka ligger i vår förmåga att kunna filtrera, paketera och distribuera forskningsbaserad kunskap på ett aptitligt och lättsmält sätt. Jag finns alltid här för dig i vardagen via kontakta-oss-knappen nere till höger på hemsidan. Jag ser fram emot att få följa dig på din resa mot en roligare och mer mentalt hållbar vardag.