top of page
girl-showing-something-in-imac-mockup-to-coworker-a16266 (3).png

Din resa mot en mentalt hållbar vardag

KOM IGÅNG

Uppgradera ditt mentala operativsystem

Idag vet vi ganska väl vad som ska till för att ta hand om vår fysiska hälsa. Att vi måste motionera, äta bra och vila...och att det i slutändan bara är vi själva som kan ta det ansvaret.

 

Men när det kommer till vår mentala hälsa är bilden inte alls lika tydlig. Hur ska man tänka, känna och agera i vardagen för att kunna prestera och må på topp utan att dräneras? Hur vilar man hjärnkontoret när så många tankar tävlar om uppmärksamheten? Och vad är det egentligen man kan göra åt sitt inre välbefinnande när världen runt om en är i kaos?

 

Detta och mycket mer vill vi ge dig svaren på här på Innergi.

Vad behöver du?

Image by Mahir Uysal

"Jag vill bara vila hjärnan en stund"

Ta ett djupt andetag, låt axlarna falla och stig in i vår stilla oas för den aktiva hjärnan - en fridfull reträtt som ger dig en efterlängtad paus från vardagens alla måsten.

Skärmavbild 2021-01-24 kl_edited.jpg

"Jag behöver hjälp att hantera skavet i vardagen

När vardagen utmanar med stress, oro eller annat ta hjälp av våra mentala verktyg som visar vägen till mental hållbarhet och konsten att leva och arbeta mer hjärnsnällt.

pexels-rachel-claire-5531632_edited.jpg

Jag vill investera i mitt mentala välbefinnande

Öppna upp till ett livslångt lärande kring ditt mentala välbefinnande. Våra mikrokurser visar vägen med enkla lättsmälta steg som du tar helt i din egen takt.

TIPS: Du kan alltid kontakta oss via "kontakta oss"-knappen nere till höger på sidan.

Skärmavbild 2023-11-03 kl. 12.43.03.png

Bli den bästa versionen av dig

Det är lätt att tro att våra hjärnor har utvecklats i samma takt som världen runt omkring oss. Men så är tyvärr inte fallet. Våra hjärnor är i många fall precis lika primitiva som de var när vi levde på savannen. Och de har aldrig varit så belastade, över så långa perioder åt gången, som de är just nu. Man beräknar dessutom att den mängden informationen vi tar in idag kommer att fördubblas vart tredje år. 

En överbelastad hjärna lämnar sitt bästa jag och agerar istället utifrån sitt primitiva jag. När vi utgår därifrån tappar vi vårt sunda förnuft, vår förmåga att tänka långsiktigt, empatiskt, strategiskt och kreativit..allt det vi behöver i vardagen för att prestera och må på topp.

Med hjälp av forskningsbaserade mentala verktyg lär vi dig att hitta tillbaka till ditt bästa potentiella jag i vardagen. Att kunna stå mentalt starkare och omvandla upplevda hot till en känsla av närvaro och acceptans. 

Skärmavbild 2021-05-16 kl. 18.23_edited.jpg

Hitta ro i sinne...och hjärna

Det är inte stressen i sig som är farlig utan bristen på återhämtning. I den pressade vardagen har många prioriterat bort stillhet och tid för reflektion. Förr fanns det naturliga pauser att luta sig mot (bussar som slutade att gå, affärer som stängde, tv-sändningar som la ner för kvällen) idag är det istället vi själva som måste ta ett personligt ledarskap och koppla ur.

Genom mental medvetenhet lär vi dig ta kontroll över tempot i vardagen, få till pauserna och hitta ro i sinnet. Återhämtningen måste ske löpande under dagen för att utvecklas, ladda om och leva hållbart.

Lär dig grunderna i mental träning
Skärmavbild 2022-02-20 kl. 13.41.39.png

Se oss som:

  1. Din mentala PT som hjälper dig prestera och må på topp utan att dräneras.

  2. Din kraftkälla som boostar och laddar upp dig.

  3. Din kunskapsportal som förser dig med tips, övningar och forskning från hela världen.

  4. Din lägereld där du kan mötas med likasinnade.

  5. Din vän som håller dig i handen, både när livet skaver och när du vill "levla" till en ny roligare version av dig själv.

_edited.png

Hur går det till?

Vårt upplägg bygger på en beprövad och vinnande förändringsprocess där du får tillgång till:

  • små lättsmälta forskningsbaserade portioner av kunskap och mental träning,

  • i olika format,

  • över en längre tid,

  • tillsammans med en växande tribe

Allt för att skapa helt nya förutsättningar för dig att växla upp och utvecklas som människa.

Du tar till dig våra energi-påfyllande, mentala boostar och verktyg, online, när det passar dig. 

351414081_1946870072341260_7881109533156705825_n_edited_edited.png
TEAMET

Hej, bästa innergist!

Vi vill hjälpa dig prestera och må på topp i vardagen utan att dräneras. Vår roll är att filtrera, ompaketera och servera dig komplex forskningsbaserad kunskap på ett roligt, aptitligt och lättsmält sätt.

Just nu vidareutvecklar vi Innergi i nära samarbete med vårt vetenskapliga råd; en världsledande hjärnforskare och mindfulness expert, Philippe Goldin, och högt eftertraktad psykolog och föreläsare med expertis i den senaste beteendevetenskapen, Viveka Ramel.

Du som är medlem i Innergi kommer löpande att få tillgång till allt...tack för ditt tålamod fram tills dess. 

Vi ser så fram emot att få följa dig på din resa mot en roligare och mer mentalt hållbar vardag.

Trine & Anders...Philippe & Viveka

bottom of page