top of page
GDPR

Innergi-Labbet AB Sekretesspolicy

 

Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från https://www.innergi.se/ ("webbplatsen").

 

PERSONLIG INFORMATION VI SAMLAR IN

 

När du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP -adress, tidszon och några av de cookies som är installerade på din enhet. När du surfar på webbplatsen samlar vi dessutom in information om de enskilda webbsidorna eller produkterna som du ser, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisade dig till webbplatsen och information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt insamlade information som "Enhetsinformation".

 

Vi samlar in enhetsinformation med hjälp av följande teknik:

 

    

    - "Loggfiler" spårar åtgärder som sker på webbplatsen och samlar in data inklusive din IP -adress, webbläsartyp, internetleverantör, hänvisnings-/utgångssidor och datum-/tidsstämplar.

    - "Webbsignaler", "taggar" och "pixlar" är elektroniska filer som används för att spela in information om hur du surfar på webbplatsen.

Dessutom när ni gör ett köp eller försöker göra ett köp via webbplatsen samlar vi in ​​viss information från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation, e -postadress och telefonnummer. Vi hänvisar till denna information som "Beställningsinformation".


 

När vi pratar om "personlig information" i denna sekretesspolicy, talar vi både om enhetsinformation och orderinformation.

 

HUR ANVÄNDER VI DIN PERSONINFORMATION?

 

Vi använder den beställningsinformation som vi samlar i allmänhet för att fullgöra alla beställningar som görs via webbplatsen (inklusive behandling av dina betalningsuppgifter, ordning för leverans och för att ge dig fakturor och/eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna beställningsinformation för att:

Kommunicera med dig; Skärma våra order för potentiell risk eller bedrägeri; och

Om du är i linje med de preferenser du har delat med oss, ge dig information eller reklam som rör våra produkter eller tjänster.

 

Vi använder enhetsinformationen som vi samlar in för att hjälpa oss att se efter potentiella risker och bedrägerier (i synnerhet din IP -adress) och mer allmänt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder surfar och interagerar med webbplatsen, och för att bedöma framgången för våra marknadsförings- och reklamkampanjer).
 

Slutligen kan vi också dela din personliga information för att följa tillämpliga lagar och förordningar, för att svara på en stämning, sökord eller annan laglig begäran om information vi får, eller för att på annat sätt skydda våra rättigheter.

Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att förse dig med riktade annonser eller marknadsföringskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. För mer information om hur riktad annonsering fungerar kan du besöka Network Advertising Initiatives (NAI) utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work. 

DINA RÄTTIGHETER

Om du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till personuppgifter vi har om dig och att be om att dina personuppgifter rättas

bottom of page