MEDARBETARE LUNDS KOMMUN MED PERSONALBONUS

6 månaders mentalt gymkort: 1000:-

 
Image by Brooke Cagle

DETTA INGÅR

Allt detta ingår i ditt mentala gymkort:

INSPIRERANDE STARTPAKET

LÄRARLEDDA MIKROKURSER OCH WORKSHOPS

KONKRETA MENTALA VERKTYG

PERSONLIGA MÖTEN MED EXPERTER

GEMENSAMMA LÄGERELDSTRÄFFAR

NYHETSSÄNDNINGAR

INNERGI-BOKCIRKLAR

PLUS:

Tillgång till Innergi-biblioteket

Tillgång till Innergi-jouren

Tillgång till andra innergister via privat grupp


PLUS:

Fysiska popup events i Lund och Malmö (så fort det är möjligt)

 

Vill du att vi håller dig uppdaterad?

 

VEM KAN ANMÄLA SIG?

Alla som vill utforska vägen till en roligare och mer mentalt hållbar vardag tillsammans med (o)liksinnade från hela landet. Du som vill växla upp genom att uppgradera ditt mentala operativsystem. Du som vill kunna prestera och må på topp i vardagen. Som vill sänka tempot…utan att tappa farten. Ledare och medarbetare. Hela verksamheten. Ledningsgruppen. Arbetslaget. Föreningen. Bokklubben. Du som egenföretagare. Du som serie-entreprenör. Du som är forskare. Du som är marknadschef. Du som jobbar på en bank. Du som jobbar inom det offentliga. Du som är mittemellan livets olika kapitel. Alla är välkomna!

ÄR ALL TRÄNING ONLINE?

Vårt tidigare upplägg byggde på en mix av online undervisning och fysiska träffar. På grund av den rådande pandemin har vi tänkt om och hittat nya innovativa möjligheter att träna online fast med samma goa känsla av personlig gemenskap och engagerade ledare. Utifrån nya roliga tekniska plattformar skapar vi förutsättningar för spontana samtal kring lägerelden och inspirerande undervisning…i sann innergi-anda. Vi har dessutom ambitioner om att addera löpande popup aktiviteter runt om i landet tillsammans med våra partners och dig som innergist (till en början i Lund och Malmö).

KAN VI SOM FÖRETAG ANMÄLA VÅRA MEDARBETARE?

Självklart! Innergi riktar sig till såväl ledare som medarbetare från alla branscher. Tidigare deltagare har kommit från både näringslivet, det offentliga och akademin. Programmet är en nyckelfärdig lösning för alla verksamheter som vill komma igång med (komma ikapp med?) det viktiga arbetet att skapa en mer human och mentalt hållbar företagskultur. Det kan komplettera ert existerande arbete kring kompetensutveckling, arbetsmiljö- och friskvårdsfrågor och social hållbarhet. Det kan även vara ett nytt innovativ tillskott till ert förmånspaket. Anmäl hela företaget, avdelningen, ledningsgruppen eller utvalda innergi-ambassadörer. Kom ihåg att medarbetarna kan välja att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Hör av dig så tar vi en digital fika och spånar möjligheter tillsammans.

ÄR DETTA NÅGOT FÖR OSS EGENFÖRETAGARE?

Det hoppas vi! Som egenföretagare arbetar man ofta mycket ensam. Under den rådande pandemin tror vi att det är viktigare än någonsin att vi istället står samman. Låt Innergi-programmet och innergister från alla möjliga företag och branscher bli dina nya ”mentala kollegor”. Någon att luta dig mot, bolla idéer med, som ser dig och plockar upp dig när tankarna drar iväg åt fel håll. Kontakter knyts, vänskap skapas, kunskap förmedlas. Ett härligt sätt att transformeras tillsammans med andra genom nyvunnen mental styrka, insikter och visioner.

ENGELSKTALANDE?

I dagsläget erbjuds programmet enbart på svenska men vår ambition är att anpassa oss till engelsktalande innergister om det finns intresse för detta från en större grupp. Maila oss ditt intresse här

 

©2021 av Innergi-Labbet AB. Skapat med Wix.com