top of page

mån 20 mars

|

Centrala staden

Innergi PopUp i Lund: Rastplatser för hjärnan

Löpande under året bjuder vi in till inspirerande samtalscaféer kring specifika teman i Lund. Reflektioner, erfarenhetsutbyte, konkreta prova-på-övningar flätas samman i härlig lokal miljö och gott sällskap.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Innergi PopUp i Lund: Rastplatser för hjärnan
Innergi PopUp i Lund: Rastplatser för hjärnan

Tid och plats

20 mars 2023 17:00 – 19:00

Centrala staden, Stortorget 9, 222 23 Lund, Sweden

Om evenemanget

HUR KAN VI LEVA OCH ARBETA MER HJÄRNSNÄLLT? 

*****************************************************************

Vad kan vi göra för att avlasta våra hjärnor i den hektiska vardagen? Vilka inre mänskliga egenskaper måste vi utveckla för att skapa bättre yttre förutsättningar...på jobbet, hemma och i världen? Hur kan vi lära oss att tänka, känna och agera annorlunda för att få till den mentala hållbarheten i våra liv?

Detta och mycket mer utforskar vi tillsammans med kvällens fantastiska gäster när Innergi ännu en gång bjuder in till samtalscafé om det hjärnsnälla (arbets)livet och rastplatser för hjärnan.

Under kvällen varvar vi medmänskliga samtal med inspiration, hjärnforskning, erfarenhetsutbyte, och reflektionsövningar…på scen och i publiken.

Varmt välkomna till ännu en inspirerande kväll tillsammans med oss.

KVÄLLENS GÄSTER: 

*************************

Vi är så otroligt stolta över att fantastiska Karin Adelsköld, komiker, författare och inspiratör, kommer att finnas med oss denna kväll. Med glimten och humorn i ögat delar hon generöst och ärligt med sig av sin egen resa från utmattad till arbetsglad och busig igen. Tips, tricks och nya vanor vi alla kan applicera på våra egna liv.

Och minsann om vi inte även får fint besök at Tosselilla-proffset, numera Lekman Ekman, Tobias Ekman. "Att vara en ”sjuk hjärna” var bland det finaste man kunde vara i SpexLund - så det gjorde jag allt för att vara”. Tobias berättar öppet hur han själv tvingats tänka om helt för att skydda sin "sjuka spexhjärna" under sin långa entreprenörsresa.

Och super glada är vi även över att ha med oss Linus Zackrisson som efter många år inom näringslivet och den idéburna sektorn insåg att han levde allt annat än mentalt hållbart. Han fick fantastisk hjälp av psykiatrin vilket inspirerade honom att starta Stiftelsen Understand som bl.a. samlar in pengar till forskning inom psykisk ohälsa.

Kvällens samtalsledare är återigen Trine Grönlund, grundare av Innergi Labbet & det mentala gymmet Innergi. Trine har under många år arbetat nära ledare och medarbetare för att hitta nya forskningsbaserade vägar till ett mera hjärnsnällt och mentalt hållbart arbetsliv.

PRAKTISKT: 

*************** 

Förbeställ mat: Glöm inte att förbeställa mat (matig Tortilla wrap med hummus, fetaost, morot och lime - mums) genom att swisha 100 kr/wrap till 1235037890 (senast fredag kl 1400). Du kan köpa till dricka i baren på plats.

Arrangör: Innergi Labbet i stolt samarbete med Altitude och den nya fina Stadshallen i Lund. 

Plats: Stadshallen, Botulfshörnan, Lund 

Evenemanget är kostnadsfritt. 

Begränsat antal platser - förra gången var det fullsatt så säkra din plats nu genom att anmäla dig här eller i vår facebookgrupp: https://fb.me/e/2E1OwCppS

...och var jätte snäll att justera efterhand om du av någon anledning inte kan komma.

PROGRAM: 

***************

17:00 Trilla in i lugn och ro efter jobbet. Köp en fika eller lite kvällsmat på Torgets Bakficka och slå dig ner i gemenskapen. 

17:20 Energipåfyllande samtal och hjärnsnälla reflektionsövningar mellan kvällens gäster och publiken, lett av Trine Grönlund. 

18:40 Möjlighet att köpa ett glas vin och mingla vidare med andra deltagare samt höra mer om gästernas respektive verksamheter. 

19:00 Vi avslutar Innergi Caféet för denna gången.

Dela detta evenemang

bottom of page