top of page

mån 30 jan.

|

Centrala staden

Innergi PopUp i Lund

Löpande under året bjuder vi in till inspirerande samtalscaféer kring specifika teman i Lund. Reflektioner, erfarenhetsutbyte, konkreta prova-på-övningar flätas samman i härlig lokal miljö och gott sällskap. Vi kickar igång säsongen den 30 januari tillsammans med Stadshallen i Lund. Kostnadsfritt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Innergi PopUp i Lund
Innergi PopUp i Lund

Tid och plats

30 jan. 2023 17:00 – 19:00

Centrala staden, Stortorget 9, 222 23 Lund, Sverige

Om evenemanget

Rastplatser för hjärnan

Hur kan vi leva och arbeta mer hjärnsnällt 2023.

Forskningen pekar på vikten av att regelbundet stänga av prestationskraven och låta hjärnan vila i aktiviteter drivna av lust, lättsamhet och glädje. Men hur får man till detta i den redan så fullspäckade kalendern? Varför är det så viktigt med intressen och drömmar utanför jobbet? Och vad ger det egentligen för fördelar för en själv, ens välbefinnande och ens prestationsförmåga?

Detta och mycket mer utforskar kvällens samtalsledare, Trine Grönlund, tillsammans med inbjudna gäster som alla hittat sina unika rastplatser för hjärnan utanför jobbet.

Under kvällen varvar vi härliga samtal med inspiration, hjärnforskning, erfarenhetsutbyte, och reflektionsövningar…på scen och i publiken.

Varmt välkomna till en fantastisk afton tillsammans.

KVÄLLENS GÄSTER: 

************************ 

Lundabon Tessi Romell, VD för Royal Canin Nordic…som förvandlat ett slott i Frankrike till Bed & Breakfast med kultur och konstprofil.

Claes Virdeborn, tandläkare och odontologisk sakkunnig på Region Skåne…som även flätar in musik och komik i sin vardag.

Jan Anders Nilsson, senior research scientist på BioInvent International…som även driver flipperhallen Lund Pinball Academy på Klostergården.

Kalle Löfqvist, communication manager på IKEA Global…som även förverkligat sin dröm att bli författare till mysdeckarserien Morden i Lund.

PRAKTISKT: 

*************** 

Arrangör: Innergi i stolt samarbete med Altitude och Stadshallen i Lund. Kvällens samtalsledare: Trine Grönlund, grundare av det mentala gymmet, Innergi Plats: Stadshallen, Botulfshörnan Evenemanget är kostnadsfritt och kräver ingen föranmälan.

Mer information här: https://www.facebook.com/events/2120839561438630

PROGRAM

************** 

17:00 

Trilla in i lugn och ro efter jobbet. Köp en fika eller lite kvällsmat på Torgets Bakficka och slå dig ner i gemenskapen. Vi sätter igång samtalen med nyfikna reflektionskort. 

17:30 

Energipåfyllande samtal och hjärnsnälla reflektionsövningar mellan kvällens gäster och publiken, lett av Trine Grönlund. 

18:30 

10 minuters Hjärnspa där du får uppleva känslan av att på riktigt låta hjärnan vila. 

18:40 

Samtala med andra deltagare, köp Kalles bok, titta på bilder från Tessis slott i Frankrike, hör mer om Lund Pinball Academy, njut av Claes hjärnkittlande musik och besök det mentala gymmet Innergi… 

19:00 

Vi avslutar Innergi Caféet för denna gången.

Dela detta evenemang

bottom of page