Torsdag! Dags för lite "power of now" hjärnfrid!

Jag satt på en buss på Manhattan.

Jag minns det som igår.

IT-bubblan hade nästan precis spruckit.

Jag var en totalt utmattad arbetsnarkoman som kände mig allmänt lost.

I mitt knä låg den.

Boken alla talade om:

The power of now av Eckhard Tolle.


Jag tog ett djupt andetag och öppnade upp till första kapitlet.

Och där på första raden stod de!

De magiska orden som skulle komma att förändra allt:

YOU ARE NOT YOUR MIND!

What???!!!!!

Hela mitt liv, min identitet, mitt "jag" utgick ifrån min hjärna och my "pain body" och vad den presterade.

Och nu kom den här leverpostejsfärgade, irriterande smaskande, tyska gubben och sa att jag inte var min hjärna...eller my mind!

Vad fasen vad jag då?

Jag smällde igen boken.

Det skulle ta mig månader innan jag vågade öppna den igen.

Men när jag väl gjorde det blev det startskottet på en lång transformativ resa.


Det finns en anledning att Eckhard har miljontals följare från hela världen. Det han säger är klokt. Och viktigt att åtminstone ha lyssnat på. Idag är han över 70 och pratar fortfarande lika långsamt och eftertänksamt...men han har åtminstone slutat smaska...och jag har lärt mig att inte bry mig (ti hi).


Jag tänkte att ni skulle få välja själva om ni var redo för Eckhard himself eller kanske bara hans budskap..


Är du nyfiken på summering av boken The power of now så titta på denna härliga sammanfattning. 15 min långt men helt okay att stänga av efter 10 min...massor att smälta bara efter det...och sen kanske kom tillbaka till de sista 5 en annan dag:Eller är du kanske redo att go outside your comfort zone och faktiskt lyssna på en meditation med Eckhard? Eller är du redan bekant med honom? Lyssna här:Heja dig som priade dessa minuterna av ditt liv!

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
 

Prenumerationsformulär

0704 859410

Kungsgatan 4, Lund

  • Facebook

©2021 Innergi-Labbet AB.