Torsdag! Dags för lite hjärnfrid?

Den här lilla stunden unnade jag mig denna förmiddagen efter jag fått besked om en upphandling som jag lagt mycket tid på men som var riggad från början. Min trötta kropp fylldes snabbt med känslan av orättvisa, uppgivenhet och ledsamhet. Så jag tillät mig själv att stå i det en liten stund. Men för att inte fastna där...och för att inte ta med mig den energin in i en 3 timmars workshop med vårdpersonal som behöver min innergi så tog jag hjälp av denna snabba övningen. 6 minuter investerade jag. Och fick lugn, tillit och fina tankar tillbaka.

Tänk inte "jag har inte tid att göra detta".

Tänk "jag har inte råd att inte göra detta".

Ha en underbar dag!

Länk till övningen med Ellen Hendriksen, PhD

Mer om Ellen

Om problem att lyssna ladda ner appen Insight Timer...tusentals gratis meditationer

(lägger upp lite tidigare idag eftersom jag är i workshop resten av dagen och inte kan tidsinställa mina inlägg)

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla