Tisdag! Skapa förutsättningar för en ångestfri påsk!

Idag vill jag introducera er till Mel Robbins. En super inspirerande amerikansk advokat, TV-värd, författare och motiverande talare som skrivit boken: The 5 Second Rule (som jag först tyckte var lite banal men som jag sedan lärt mig uppskatta enkelheten i...du kan höra henne berätta om sitt koncept här).Mel är även väldigt duktig på att dela personliga tips på Instagram kring hur du kan hantera jobbiga vardagssituationer lite lättare.


I just detta klippet ger hon oss:

The 6 things I do when I wake up feeling anxious.

Något jag tror vi alla kan känna igen oss i ibland (behöver ju inte röra sig om djup ångest utan bara den där känslan av att något skaver...som sen sätter stopp för glädjen under resten av dagen).


Så luta dig tillbaka och ta till dig!

https://www.instagram.com/tv/CM4SfZOlX0i/

Kanske applicera under påsken så att du verkligen får njuta och slappna av under den!Jag är som alltid nyfiken på att höra hur det landar hos dig! Kanske har du själv metoder som vi alla kan lära oss av?


Du som är medlem hittar alla våra HJÄRNFRID inlägg i träningsrummet.


***************


PS Kom ihåg att du kan stänga av notiser från Innergi genom att trycka på ditt namn uppe i högra hörnet av sidan, välj PROFILE och sen SETTINGS och där stänga av allt (utom kanske översta knappen...kan vara bra att prenumerera på bloggen så att du vet när det händer något nytt på gymmet). Du når mig via KONTAKTA OSS knappen nere i högra hörnet om du behöver hjälp.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
 

Prenumerationsformulär

0704 859410

Kungsgatan 4, Lund

  • Facebook

©2021 Innergi-Labbet AB.