Tisdag! Dags för lite hjärnfrid...idag med Tony Robbins!

Alltså säga vad man vill om Tony Robbins...men mannen har trots allt berört och transformerat milliontals människor över väldigt många år nu. Nu nyligen fyllda 60 (och ser precis likadan ut!!!) är han återigen på tapeten efter att ha avslutat sitt digitala event "Unleash the power within" som tiotusentals deltagare världen över tagit del av....och de flesta verkar vara helt lyriska! Han kan tydligen fortfarande leverera på det där sättet som bara han kan.


Så idag öppnar vi våra sinnen och provar en av hans meditationer. Ger det hjärnfrid?...jag vet i fasen...men jag gillar att utmana mig själv. Så jag provar och landar i att jag åtminstone inte öppnade ögonen på samma ställe som jag stängde dem. Man förflyttas. Det måste man ändå ge honom! Och i dessa dagar av "leverpostejsmacka" så representerar ändå Tony någonting otroligt livsbejakande och färgstarkt vilket jag älskar och beundrar.


Övningen hittar du här i träningsrummet HJÄRNFRID

(du måste vara medlem och inloggad för att komma in...är det första gången du besöker rummet ber du om att få gå med...så har du automatiskt tillträde framöver).


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
 

Prenumerationsformulär

0704 859410

Kungsgatan 4, Lund

  • Facebook

©2021 Innergi-Labbet AB.