Ny träning och andrum att komma ikapp!

Kära innergister!

Jag står redo med massor av nya mentala verktyg och aktiviteter men känner samtidigt att jag vill vara lyhörd inför vad ni mäktar med! Detta format är ju nytt för oss alla så vi får hitta tempot och vägen fram tillsammans.

Jag tänker att jag ger er lite andrum fram tills vecka 17 då jag lägger upp nya aktiviteter. Passa på att komma ikapp tills dess (se en överblick över all träning hittills här)...eller hoppa på då igen...utan dåligt samvete.


Vill dock redan nu passa på att bjuda in er till en härlig (digital) innergi-lunch den 27 april kl 1200 där precis allt (...eller inget!!!) kan hända (anmäl er här).


Emellertid finns jag alltid här för er om ni behöver fylla på lite ny innergi. Bara att ni hör av er.

Trine

Grundare & innergi-spridare


30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla