Massor med ny träning att boka!

Så otroligt stolt över att kunna presentera en helt ny mental-lunch-tränings-serie som sträcker sig fram till sommaren!

Världshälsoorganisationen (WHO) definierar bl.a. mental hälsa så här:

“Mental health is a state of well-being in which an individual can cope with the normal stresses of life"


Utifrån detta har jag tagit fram en ny mental-lunch-tränings-serie som jag hoppas ska hjälpa er att lättare tackla vardagens alla utmaningar...och möjligheter...speciellt nu här under slutspurten av pandemin.


Varje vecka fram till sommaren får ni tillgång till 30 minuters mental live-träning där jag - ofta tillsammans med fantastiska gästinspiratörer - visar vägen till en roligare och mer mentalt hållbar vardag.

Hoppas ni gillar!

Till träningen


PS Du som är ledare: skulle det vara skönt att mötas 30 min i månaden för att stämma av med andra ledare från alla möjliga branscher kring olika ämnen? Jag testar med ett frukostmöte den 18 maj 0830-0900 kring temat "Men jag då". Anmäl dig här.


PS Har du testat vår nya app? Jag upplever att den är ganska lätt att boka sin träning via.38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla