man and woman sitting in front of RV trailer_edited.jpg
INNERGI EVENTS

Samla kraft kring våra lägereldar

VÄLKOMMEN TILL INNERGI

Nya roliga vägar till mental hållbarhet

Hammock Relaxing_edited.jpg
INNERGI GYMMET
Det mentala gymmet för glada och uthålliga hjärnor i balans

Precis här börjar din resa mot en roligare och mer mentalt hållbar vardag. Genom våra energi-påfyllande, lärarledda, mikro-pass lär du dig boosta och stärka ditt mentala välbefinnande på ett nytt innovativt sätt. Allt för att kunna växla upp och prestera och må på topp utan att dräneras.

INNERGI LABBET
Vi säkrar den mentala hållbarheten i hela din verksamhet

Vi är experter på mental hållbarhet. Vi vill göra det lika viktigt, naturligt och lättillgängligt att värna om och träna upp det mentala välbefinnande som det fysiska. Vi paketerar och implementera nya roliga forskningsbaserade arbetssätt (och mindset) som ökar innovationskraften, engagemanget och välbefinnandet bland såväl ledare som medarbetare.

 

Vill ni vara med att skapa ett hållbart samhälle genom hållbara medarbetare så hör av er. 

pexels-taryn-elliott-3889947(1)_edited.jpg
INNERGI EVENTS
Tanka innergi kring våra lägereldar

Löpande under året bjuder vi in till inspirerande samtal kring våra urbana lägereldar (ett koncept vi tagit med oss hem från New York). Reflektioner, erfarenhetsutbyte, konkreta prova-på-övningar och ta-hem-verktyg flätas samman i härlig miljö. Våra eldar är anpassade kring teman, målgrupper och format och är öppna för alla (du som innergist deltar gratis). Vi kan även arrangera specifika lägereldar på just ditt företag

1/3
Just nu på Innergi
INNERGI NYHETER