Image by Nathan Dumlao

KOM IGÅNG

Välkommen! Låt oss hjälpa dig igång!

Det känns alltid jobbigt för hjärnan att lära sig något nytt. Och det kan kanske ta en stund innan du hittar runt på gymmet. Men om du investerar ett par minuter och läser igenom nedan underlättar du processen och slipper förhoppningsvis stöta på problem längre fram.

TIPS! Logga in via datorn första gången du besöker Innergi - så får du en bättre överblick.

 
 
_edited.jpg

BÖRJA MED ATT LOGGA IN

För att komma åt all träning måste du vara inloggad - så börja alltid med att logga in dig när du besöker gymmet. 

 1. Klicka på LOG IN uppe till höger i menyn. 

 2. Välj att logga in med EPOST.

 3. Logga in med samma epost och lösenord som du köpte ditt medlemskap med. Du är inloggad om det står ditt namn uppe i menyn.

 4. Om du inte själv har aktiverat ditt medlemskap välj GLÖMT LÖSENORD och skapa ett lösenord via mailet du får ifrån oss. 

 5. Har du minsta problem att logga in kontakta oss via KONTAKTA OSS nere till höger här på hemsidan.

 
Skärmavbild 2021-02-09 kl. 13.37.59.png

BOKA DIN TRÄNING

 • Ha för vana att löpande besöka BOKA TRÄNING sidan (via hemsidan eller appen) för att få in din träning i din kalender.

 • Vi skickar även ut nyhetsbrev med one-click-drop-in-länkar till de flesta events.

 • Du väljer alltid själv hur mycket du orkar träna och om du vill vara med live eller titta i efterhand via våra träningsrum.

 • Du kan se dina bokningar genom att trycka på ditt namn uppe i menyn, välja PROFILE och sen EVENTS.

 

VÅRA OLIKA INNERGI-PÅFYLLANDE MENTALA MIKRO-BOOSTAR:

30 MIN I VECKAN

Titta förbi en gång i veckan för att njuta av 30 minuters lärarledd mental träning tillsammans med Trine och gäster (ej under lov och helgdagar). Oftast 1215-1245 eller 0830-0900 - olika dagar. Kan du inte vara med live tittar du i efterhand. Ge förslag på tider som passar dig bättre här.

2X10 MIN HJÄRNFRID

Sätt av 10 min varje tisdag och torsdag eftermiddag för att ta del av "hjärnfrid" eller annan mindfulnessträning (ej under lov, helger eller dagar då vi har andra events). Du genomför när som det passar dig och hittar tidigare övningar inne i träningsrummet här.

MIKROKURSER

Med jämna mellanrum lär vi oss nya mentala verktyg. En möjlighet att gå på djupet inom ett specifikt område. Ofta en kombination av mikrokurs, kursmaterial och lägereldsgenomgång. Du hittar tidigare mentala verktyg i respektive träningsrum.

TRÄNINGSRUMMEN

Du väljer alltid själv hur mycket du orkar träna eller vad du är nyfiken på att utveckla just nu och du kan alltid återuppliva kunskapen i våra träningsrum. Här har du även möjlighet att fördjupa dig inom vissa ämnen tillsammans med likasinnade, t.ex. genom att gå med i Innergis Bokcirkel eller ett träningsrum bara för ledare.

 
Urban modern inredning

GÅ MED I VÅRA TRÄNINGSRUM

​All vår träning försiggår i våra olika TRÄNINGSRUM. 

 1. För att komma in i ett rum måste du vara inloggad på sidan.

 2. Går du med i ett rum får du notiser när något händer i det.

 3. Vill du stänga av dessa så tryck på de 3 små prickarna under huvudbilden och väljer notisinställningar. 

 
_edited.jpg

STÄNG AV NOTISER

VIKTIGT!!!

Tyvärr skickar hemsidan automatiskt ut notiser från våra träningsrum - utan att vi kan stänga av dem åt dig...ber om ursäkt för detta.


För att stänga av notiser från alla träningsrum och receptionen (bloggen):

 1. Tryck på ditt NAMN uppe till höger i menyn.

 2. Välj PROFILE

 3. Välj SETTINGS (längst ner i rutan till vänster).

 4. Stäng av alla notiser...men överväg att behålla/prenumerera på bloggen (RECEPTIONEN) då den ger er en indikation när någonting nytt händer på gymmet.

 
Image by charley pangus

PROVA VÅR APP

Av någon magisk anledning har vi lyckats bygga en tillhörande app till vår hemsida. Fråga oss inte hur! Vi har använt den lite själva och tycker den är klart behaglig att ha med sig och sköta bokningar och komma åt träning via ...såklart med utrymme för förbättring (dock utanför vår kunskapsgräns). Så vi tänker så här! Prova den om du är sugen! Funkar den - be happy! Funkar den inte - återgå till hemsidan! Du som medlem kan ladda ner den här:

 
IMG_3617_edited.jpg

INNERGI RECEPTIONEN

 • Om du vill ha en snabb överblick över vad som händer på gymmet just nu kan du alltid besöka RECEPTIONEN. Du hittar länk i menyn på hemsidan. Den finns även som FACEBOOKGRUPP här (ansök om att få gå med första gången).

 • Om du har frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss via KONTAKTA OSS-knappen nere till höger på hemsidan (om du är inloggad står det MEDLEMSCHATT - KONTAKTA OSS ligger under samma flik).

 

MER INFO

Mental träning en introduktion  här

Varför så viktigt att vi tränar mentalt  här

Mer om oss  här

Omdömen från tidigare medlemmar  här