VARJE MÅNAD

Vecka 1: Vi börjar varje månad med att introducera månadens mentala verktyg i träningsrummet där du även hittar den tillhörande mikrokursen (totalt ca. 20 min frivillig egen träning)

Vecka 2: Konkreta tips på hur du kan arbeta mera hjärnsnällt för att få mera gjort, med mindre ansträngning och bättre kvalitet (ca 10 min).

Vecka 3: Vår egen nyhetssändning med den senaste forskningen, trendspaningar och annat som inspirerar dig till ett livslångt lärande kring din mentala hälsa (ca 10 min).

Vecka 4: Vi avslutar varje månad med gemensam samling kring den digitala lägerelden för att reflektera och dela erfarenheter kring månadens mentala verktyg. (ca 50 min).

Image by Tyler Nix
 

FÖR DIG SOM VILL MER

Varje tisdag och torsdag kl 1450 kan du logga in på 10 min hjärnfrid. Inget agenda, inga krav, bara närvaro och utvald övning i att vila hjärnan.

Är du en riktig entusiast kan du hänga på våra bokcirklar, gästföreläsningar och andra mentala aktiviteter som dyker upp löpande.

Alltid på gymmet: Innergi-jouren samt tillgång till andra innergister.

Bonus: Kompletterande popup aktiviteter i Lund och Malmö så fort det är möjligt (andra städer läggs till efterhand).

Skärmavbild 2021-01-21 kl. 14.52.59.png
 

FLEXIBILITET

Allt sker i din takt. Antingen tillsammans med andra innergister eller ensam. Live eller i efterhand. Du kan alltid gå tillbaka och återuppliva träningen i våra träningsrum.

ONLINE TRÄNING

All träning sker online fast på ett sätt du kanske inte är van vid i vardagen. Vi har spenderat mycket tid på att hitta annorlunda tekniska plattformar som ger oss möjlighet att skapa en mer personlig och kreativ upplevelse. Nästan all vår träning är lärarledd och live så du har nära kontakt med din instruktör. Vår ambition är även att komplettera med fysiska träffar i Lund och Malmö (...och resten av landet).

UPPLÄGGET

Upplägget bygger på en beprövad och vinnande förändringsprocess där små påminnelser i vardagen, via olika kanaler, över en längre tid, tillsammans med en växande ”tribe”, skapar helt nya möjligheter för dig att växla upp och komma åt ditt bästa potentiella jag.

TIDEN DU INVESTERAR

Du väljer själv hur mycket tid du vill lägga på din träning...precis som med ett vanligt gym. Viktigast är att du har kul i processen och inte upplever en stress kring träningen. Det är helt naturligt att vara mer eller mindre på under olika perioder. Och det är de små påminnelserna i vardagen, över en längre tid, tillsammans med andra innergister som kommer att göra den stora skillnaden - inte att du är med på vartenda pass.

 

VAD GÖR MAN PÅ ETT MENTALT GYM?

innergi_startpaket (kopia).jpg

UPPGRADERAR SITT MENTALA OPERATIVSYSTEM

Som ny medlem i Innergi börjar du med att ta del av vårt härliga startpaket kring mental hållbarhet och styrketräning på insidan.

Innergi_i Lund (kopia).jpg

FYLLER PÅ MED NYA MENTALA VERKTYG

Löpande under året lär vi oss nya forskningsbaserade mentala verktyg.


  1. Vecka 1: Mikrokursen kickas igång med innergi-instruktören.

  2. Vecka 1-4: Tillgång till utbildningsvideos, ladda-ner-övningar, forskning, YouTube-klipp och boktips i små pedagogiska mikroportioner.

  3. Vecka 4: Instruktören samlar alla kring den digitala lägerelden för att summera och dela erfarenheter 

jobba_cph.jpg

LÄR SIG JOBBA HJÄRNSMART

Inspirerande lättsmälta mikrotips/råd/övningar kring hur du kan jobba mer hjärnsmart och därmed få mera gjort, på kortare tid, med mindre ansträngning och bättre kvalitet. Vi har även vid tillfällen dragit till Köpenhamn för att innergi-jobba under en dag (se bilden).

lägerträff4.jpg

SAMTALAR KRING LÄGERELDEN

Att samlas kring lägerelden (ett koncept vi tagit med oss hem ifrån New York) är lite kärnan i Innergi. En möjlighet för återhämtning, samtal, reflektion och erfarenhetsutbyte utifrån ett specifikt ämne relaterat till mentalt välbefinnande. IRL eller digitalt. 

Image by Austin Distel

NERDAR NER SIG MED EXPERTER

Gästföreläsningar och samtal med ledande experter och inspiratörer inom hjärnforskning, mental träning och andra relevanta områden.

innergi_cirkel (kopia).jpg

GÅR MED I EN BOKCIRKEL

Möjlighet att fördjupa sig i ny bok/forskning/TedTalk tillsammans med andra innergister. Ofta i mindre grupper. Kan även initieras av innergisterna själva.

Innergi_TV.jpg

FÖLJER SENASTE UTVECKLINGEN

Vår egen webbTVshow - nyhetsbevakning med Trine, gäster och innergister kring aktuella ämnen.

Image by Nitish Meena

HÄNGER MED ANDRA INNERGISTER ONLINE

Mellan våra träffar samlar vi alla innergister i vårt slutna forum där vi diskuterar aktuella ämnen, delar erfarenheter och lär känna varandra bättre. En möjlighet att utvecklas tillsammans med människor utanför din vanliga sfär.

IMG_4017 (kopia).jpg

TRÄFFAR ANDRA INNERGISTER PÅ STAN

Så fort tillfället ges (som vi längtar!!!) bjuder vi in till popup-lägereldar eller andra aktiviteter live i din stad (till en början i Lund och Malmö). Som läget är nu får detta växa fram över tid och bli en härlig bonus till ditt medlemskap när det väl händer.  Hör av dig om du vill starta popupp lägereldar i just ditt område.

Ska%CC%88rmavbild%202020-12-05%20kl.%202

UTFORSKAR VÅRA TRÄNINGSRUM

Här fyller vi på med all träning vi har gått igenom så att du enkelt kan gå tillbaka och återuppliva kunskapen. Till en början är det kanske lite tomt men sakta men säkert bygger vi upp vårt bibliotek.

_edited.jpg

TAR EMOT HJÄLP NÄR DET SKAVER

Under hela programmet har samtliga innergister möjlighet att skriva till Innergi-jouren med specifika vardagsutmaningar. Under denna corona-drabbade tid finns även vår grundare Trine Grönlund lite extra tillgänglig för alla er som behöver fylla på med ny innergi.