Image by Kristen Colada Adams

NY MÅNAD - NYA MÖJLIGHETER

Boka din träning Mars/April

Nu kära innergister vänder det! Man bara känner det. Solen strålar lite kraftfullare. Fåglarna sjunger lite hoppfullare. Dagens ljusa timmar visar sig lite längre. Snart kan vi träda ur våra bubblor och känna innergin igen. Lovar!


Här på Innergi firar vi detta med härlig mental transformation tillsammans med dig. Boka in det som intresserar dig. Som alltid kan du vara med live (yeebee!!) eller i efterhand via träningsrummen. Du hittar mer om vårt månadsupplägg här.


Tack för att vi har varandra!


Trine 

Grundare & innergi-spridare

 
Image by Tyler Nix

5 MARS LÄGERELDSTRÄFF:

UPPGRADERA DITT MENTALA OPERATIVSYSTEM

Vårt starpaket

Om du inte redan gjort det kan det vara kul att börja med att skaffa dig en överblick över vad mental hälsa är:

Mental träning - en introduktion

Välkommen - kom igång med din träning

Fundera även på vilken mental uppgradering du själv (och världen) skulle behöva just nu? Du hittar inspiration till frågeställningen i vår reflektions-mikrokurs:

Uppgradera ditt mentala operativssytem 


Den 5 mars samlar vi alla kring den digitala lägerelden för att under 50 min dela våra tankar kring ovan. Det vi kommer fram till kommer att ligga till grund för den målbild vi har för vår träning framåt samt de mentala verktyg vi kommer att utforska på gymmet.

 
modern Office

19 OCH 26 MARS:

INNERGI-PÅFYLLNING

19 MARS KL 12:00 JOBBA HJÄRNSMART: En gång i månaden går vi live med konkreta tips på hur du kan arbeta mera hjärnsnällt för att få mera gjort, med mindre ansträngning och bättre kvalitet (ca 10-15 min). Du hittar alla sändningar i träningsrummet: Jobba hjärnsmart

26 MARS kl 12:00 INNERGI NEWS: En gång i månaden går vi live med den senaste forskningen, trendspaningar och nya träningsmetoder...för att inspirera dig till ett livslångt lärande kring din mentala hälsa (ca 10-15 min). Du hittar alla sändningar i träningsrummet: Innergi News

 
neo-matrix_stop-bullets_edited.jpg

14 MARS - 9 APRIL:

MÅNADENS MENTALA VERKTYG

"BULLET TIME"-TEKNIKEN

Hur blir man bättre på att stanna upp i vardagen när något skaver? Hur skapar man andrum för att kunna observera nuet från ett utifrån perspektiv? Hur kliver man ur autopilot för att ta medvetna beslut i stunden kring hur man vill leva framöver?


Detta och mycket mer lär vi oss när vi den 14 mars tar oss an månadens mentala verktyg: "BULLET TIME"-TEKNIKEN. 5 enkla steg ska nötas in i vårt DNA för att skapa förutsättningar för all förändring framöver. Den 9 april samlas vi runt den digitala lägerelden för att landa i tekniken tillsammans.


***

Varje månad tar vi oss an ett nytt mentalt verktyg. Vi börjar med att öppna träningsrummet, introducera verktyget i en kort video och ge dig tillgång till det tillhörande träningsmaterialet. Vi avslutar 4 veckor senare med gemensam samling kring den digitala lägerelden för att reflektera kring det vi har lärt oss (ca 40-50 min)...man måste inte ha gått igenom materialet för att få behållning av lägerelden.

 
Skärmavbild 2021-02-09 kl. 13.37.59.png

TISDAGAR & TORSDAGAR:

10 MINUTERS HJÄRNFRID

Fr.o.m. den 2 mars kommer vi att öppna upp det nya träningsrummet: Hjärnfrid där vi varje tisdag och torsdag, kl. 14:50 kommer att lägga in ett omsorgsfullt utvalt tips på 10 minuters "hjärnfrid". Det kan vara en härlig meditationsövning, skön musikupplevelse, en sprakande lägereld eller ett youtube-klipp som får dig att le.


Detta för att under 10 minuter träna upp den mentala muskeln som hjälper dig att vila intellektet en stund och ta dig från:

 • att göra till att vara, 

 • att tänka till att känna, 

 • knopp till kropp.

En muskel du kan dra stor nytta av i din vardag.

Du loggar in kl 14:50 (eller när som det passar dig) i träningsrummet. Du behöver inte synas, höras eller bidra...bara njut av din lilla stund av ro i sinnet.


Om du har förslag på övningar du vill dela med gruppen så hör av dig till mig.

 
jobba_cph.jpg

INTRESSEANMÄLAN:

INNERGI-JOBBA TILLSAMMANS

En arbetsdag i Köpenhamn, Lund eller Malmö i härlig miljö...med härliga innergister.

Under pilotprogrammet åkte vi vid flera tillfällen till Köpenhamn, Malmö eller Lund för att jobba tillsammans. Alla tog med eget arbete som vi kombinerade med gemensam fika, lunch och AW. Ett unikt tillfälle att kliva ur ekorrhjulet och få lite utifrån-perspektiv på vardagend...samtidigt som du får massor gjort.


Jag ser fram emot att även få uppleva detta tillsammans med er (åtminstone de av er som bor i Skåne...till aen början). Anmäl gärna ditt intresse så återkommer jag så fort det är möjligt. Tänker mig att vi åtminstone någon gång innan sommaren borde kunna ses i små grupper om 8 i våra partners lokaler som är corona-anpassade.

 

NY INNERGI GOOGLE KALENDER

Prenumerera

Jag kan inte lova att detta funkar för alla. Men kanske några av er tycker detta är ett enklare sätt att få in den mentala träningen i kalendern. Prenumerera eller kopiera in önskade aktiviteter i din kalender. Du måste inte anmäla dig till själva eventet nedan om du föredrar att boka via google.

 

Logga in, anmäl dig, lägg till i din kalender, få påminnelse...

 • Tue, Mar 02
  I träningsrummet: Hjärnfrid
  Mar 02, 2:50 PM – 3:00 PM
  I träningsrummet: Hjärnfrid
  10 minuters hjärnfrid varje tisdag och torsdag
 • Fri, Mar 05
  Länk kommer via mail 30 min innan
  Mar 05, 12:00 PM – 12:50 PM
  Länk kommer via mail 30 min innan
  Samling kring den digitala lägerelden för att dela våra tankar kring de mentala verktyg vi och världen behöver just nu.
 • Sun, Mar 14
  Träningsrummet "Bullet time"
  Mar 14, 8:00 PM – 8:10 PM
  Träningsrummet "Bullet time"
  Vi introducerar månadens mentala verktyg
 • Fri, Mar 19
  Länk kommer via mail 30 min innan sändning
  Mar 19, 2:30 PM – 2:45 PM
  Länk kommer via mail 30 min innan sändning
  Härlig eftermiddagsboost
 • Fri, Mar 26
  Länk skickas till dig 30 min innan sändning
  Mar 26, 12:00 PM – 12:15 PM
  Länk skickas till dig 30 min innan sändning
  Senaste nytt inom mental hälsa
 • Fri, Apr 09
  Länk skickas ut 30 min innan vi ses
  Apr 09, 12:00 PM – 12:50 PM
  Länk skickas ut 30 min innan vi ses
  Samling kring lägerelden för att reflektera, samtala och dela erfarenheter.
 • Tid ej fastställd
  Plats ej fastställd
  Tid ej fastställd
  Plats ej fastställd
  En arbetsdag i Köpenhamn, Lund eller Malmö i härlig miljö...med härliga innergister.
 

VARJE MÅNAD PÅ INNERGI

INNERGI COMMUNITY

Mellan våra träffar kan du träffa andra innergister i vårt community-rum där vi diskuterar aktuella ämnen, delar erfarenheter och lär känna varandra bättre.

INNERGI-JOUREN

Under hela programmet har samtliga innergister möjlighet att skriva till Innergi-jouren med specifika vardagsutmaningar som vi sen kollektivt försöker lösa. Under denna corona-drabbade tid finns även vår grundare Trine Grönlund lite extra tillgänglig för alla er som behöver fylla på med ny innergi.

 
Urban modern inredning

VÅRA TRÄNINGSRUM

All vår träning har ett tillsvarande träningsrum. Så t.ex. hittar du alla våra "Jobba hjärnsmart"-sändningar i träningsrummet "Jobba hjärnsmart". 


Alla som besöker vår hemsida kan se träningsrummen men det är bara du som medlem som kan gå in i dem om du är inloggad. Första gången du besöker ett rum måste du "gå med" efter det har du automatiskt tillträde (så länge du är inloggad). Nya rum öppnas efterhand som ny träning introduceras.

 

PS

Vi lanserar vårt nya mentala gym på en helt ny plattform. Då bufferten försvann under Corona har vi fått bygga mycket själva. Kanske stöter du på en och annan barnsjukdom. Kanske en massa stavfel från "dansken". Hoppas vi kan hjälpas åt att fixa och justera de sista detaljerna. 

 

©2021 av Innergi-Labbet AB. Skapat med Wix.com